boumedia

 
 
 

Web Ontwerp

Al onze producten worden op maat ontworpen naar de wensen van de klant. Alles is daarom mogelijk bij boumedia. Aan de hand van een oriëntatie gesprek noteren wij uw wensen en gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw op maat gemaakte website.

De juiste content zorgt ervoor dat uw website tot leven komt. Denk hierbij aan professionele foto's, video's en een sterke tekst zodat de bezoekers van uw website een duidelijk beeld krijgen bij uw onderneming.

Daarnaast ontwerpen wij uw website met de laatste technologieën en zorgen wij ervoor dat uw website goed tot zijn recht zal komen op de verschillende beeldschermen. Het mobiele verkeer zal voor het grootste aantal bezoekers op uw website zorgen, een responsive web ontwerp is daarom van essentieel belang.

Wij werken net zo lang aan uw web ontwerp totdat u 100% tevreden bent. Daarna zullen wij over gaan tot het ontwikkelen van uw op maat gemaakte website.

Neem vrijblijvend contact op

Webwinkels

Online winkelen is de laatste jaren alleen maar meer en meer gestegen. Wanneer u fysieke producten verkoopt kunt u haast niet meer zonder een webwinkel. De laatste technologieën omtrent het ontwikkelen van een webwinkel zijn daarom ook steeds meer toegankelijk en zorgt ervoor dat een basis webwinkel heel eenvoudig gerealiseerd kan worden. Dit maakt het daarom ook steeds aantrekkelijker voor start-ups om een webwinkel te openen.

Boumedia heeft de afgelopen jaren verschillende webwinkels in diverse landen succesvol gerealiseerd. Veel van deze webwinkels hebben hun assortiment inmiddels flink uitgebreid. Door onze kennis in online marketing zorgen wij ervoor dat uw producten bij de juiste doelgroep naar voren komen.

Zit u aan een webwinkel te denken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij met u mee kunnen denken over de mogelijkheden om uw webwinkel te realiseren. Heeft u al een bestaande webwinkel maar wilt u uw webwinkel een nieuwe en frisse look geven? Ook hier kan boumedia u mee van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Stelt u belang in één van onze diensten voor uw onderneming?

Wij komen graag persoonlijk bij u langs om alles vrijblijvend door te nemen.

Maak een afspraak

Web Applicaties

Iedere werknemer heeft zijn of haar eigen taken binnen het bedrijf. Als ondernemer bent u op een dagelijkse basis te druk bezig om het bedrijf te laten groeien. Daarom snappen wij dat u geen tijd heeft om alle bedrijfsprocessen in uw onderneming te analyseren en te kijken waar het geoptimaliseerd kan worden.

Wij bij boumedia specialiseren ons erin om uw bedrijfsprocessen te analyseren en in samenwerking met het personeel in uw bedrijf kunnen wij identificeren welke processen geautomatiseerd kunnen worden doormiddel van een web applicatie. Doormiddel van het implementeren van een web applicatie kunnen dagelijkse taken veel effciënter uitgevoerd worden en kunnen handmatige taken gedigitaliseerd worden. Tevens kunnen statistieken en grafieken uw helpen om uw ondernemimg te laten groeien en bepaalde besluiten makkelijker te nemen.

Als u geintereseerd bent kunnen wij een vrijblijvende analyse uitvoeren en met een voorstel komen.

Neem vrijblijvend contact op

Online Adverteren

In het huidige digitale tijdperk zijn er diverse mogelijkheden om uw product of diensten aan de gewenste doelgroep weer te laten geven. Wij laten u graag vrijblijvend de verschillende mogelijkheden zien hoe wij uw digitale aanwezigheid kunnen verbreden.

Een aantal voorbeelden om uw digitale aanwezigheid te verbreden zijn social media marketing, Google advertenties, zoek resultaten optimaliseren en email marketing. Met een concrete digitale strategie kunnen wij potentiele klanten maar ook huidige klanten bereiken en uw product en/of diensten op de voorgrond brengen bij de juiste doelgroep.

Neem vrijblijvend contact op